Összefoglaló

Egy macskacsoport Németországból elindul a sintérek miatt Magyarországra. Már ekkor kiderülnek a szereplők nevei, illetve, hogy ki a vezér. Másnap el is indultak vonattal. Egy kis családi viszony, Lucy apja a vezér, Spartacus. Vadóc folyamatosa bókol Linának. Egy flashback-ben megismerhetjük, hogyan kapta meg Spartacus Lucyt. Nem szeretném lelőni a poént, de ez azoknak készül, akiknek nincs idejük / kedvük elolvasni a 40 Wordos oldalt, ami csak az első évad. 

Az úton feltörtek valamiért Spartacus gyermekkori emlékei… Amikor kicsi volt, apja mindig harcolni tanította. Spartacus utálta, de nem bírt ellenállni apja kényszerítésének. Amikor nem csatában volt, akkor egy bárba járt. Sok lányt teherbe is ejtett… Egy nap, egy barna kartondobozt látott az ajtaja előtt nagy kék betűkkel volt ráírva a címzés Spartacusnak! És egy kis cetli, melyen ez állt:  "Spartacus… Szóval ez a neved! Nyisd ki a dobozt! Nézd meg, mi van benne! Látod? Ez a te gyereked! Te ejtettél teherbe engem! A te felelősséged lesz-e gyerek, mivel mi nem tudjuk eltartani! Neked kell felnevelned!" A dobozra, és a cetlire sem volt ráírva semmi, hogy kitől van, így Spartacus sosem tudhatta meg, hogy ki az anya.”

Ezen részlet után Leila aggódását fejezi ki. Melankolia viszonylag új a csapatban, nemrég elhagyta a szerelme, ezek után csatlakozott a csapathoz. Itt újabban láthatunk egy Vadóc-Lina párbeszédet, itt az vélhető fel, hogy még nem tisztázódott a szerelem köztük.
A vonatút végén Lucy még elrohan wc-re. Be is szorul a wc-s kabinba. Itt a csapat összetartását láthatjuk. Senki sem hagyja pácban a másikat. Leszállnak a vonatról Lucyvel. 

Megérkeztek az úti céljukhoz. Itt akár be is fejeződhetne a történet, de nem vagyunk ám olyan bénák, újabb kalandokat találunk ki, amihez persze új karakterek is kellenek. Egy szürke macska jön velük szembe. Eduárd királyként mutatkozik be. Ez egyből szemet szúr Miának. Ez is eléggé gyanús, cukrot kínál a macskáinknak. Melankolia el is veszi tőle. Pár perc múlva szédülni kezd, majd elájul. De ugye nem gondoljátok, hogy ilyen egyszerű kalandok lesznek? Eduárd király valamit még bűvészkedik, kékes-zöldes füst kezd terjengeni, gondolom azért, mert nem mindenki vett cukrot. Ugyanis ez is ájuláshoz vezet. Amikor magukhoz tértek, észrevették, hogy Leila hiányzik. ( Most járunk a második oldal felénél. :D) Elkezdik keresni elveszett társukat. Lina talál néhány macskalábnyomot. Követni kezdik. Amikor közel érnek, csak akkor lássák, hogy egy csapdába esett vadmacska. Egy újabb szereplő? Nos, igen. Rögtön a legelején. A cica lába eléggé roncsolt, a csapda miatt. Sikerül szétfeszíteniük a csapdát.

Nos, itt már két szálon követhetjük a történetet, ugyanis Leila és van még! Eduárd király elrabolta. Leila Eduárdnak szólítsa őt, ezzel utalunk arra, hogy korábbról ismerik egymást. Hamarosan a párbeszédük során, kiderül az is, hogy Leila valószínűleg Spartacus-ért hagyta el Eduárdot, aki persze dühös emiatt.

Újra a sebes vadmacskánál tartunk, aki közben felébredt. Nos, és a neve: Jenny. Tehát egy újabb lány. És egy újabb csavar: Jenny ismeri Eduárdot! Nahát, Eduárd királyka egy pszichopata király, akit tettei miatt elűztek. Aki nem közösül vele, azt elrabolja, országokon keresztül viszi, Jenny is áldozata lett.

Eközben Eduárd az eddigi műveihez illően, elviszi Leilát a repülőtérre, és felszállnak egy Olaszországba tartó röpcsire.

A többiek egy rókalyukat ásnak éppen nagyobbra, hogy legyen szállásuk. És puff, Jenny végre kinyögte, hogy feltehetően Olaszországba viszi Leilát Eduárd.

Az a beteg állat, egy csomagban tartsa Leilát.

Este Lina panaszkodik egy sort Vadócnak, kivan, pedig még nem is tudja, mit találtak ki neki a szerzők… De legalább szeretik egymást! Reggel irány a reptér!

Leila és Eduárd Olaszországban is vannak már.

A reptérre értek a barátaink. Vadóc és Spar’ indul neki, hogy megnézze, mikor indul a következő gép Olaszba. A biztonsági őr észreveszi őket, ám sikerül elbújniuk. Vadóc még meg tudta nézni, hogy mikor megy a kövi repcsi, de még várniuk kell. Úgy döntenek, Leila érdekében Jenny is velük mehet. Amikor odaértek, Jenny segít nekik, megmondja hova vihette Eduárd Leilát. Mia lábába belemegy egy tüske, de pillanatok alatt kiszedik.

Eduárd utalást tesz Jenny-re: „-Ki kellett volna végeznem azt a macskát! -gondolkodott Eduárd.”


Eduárd Franciaországba akarja vinni Leilát. Leila könyörög, hogy miért teszi ezt vele, és egy újabb jelt mutatnak, hogy korábbról ismerik egymást, „Ed’”-nek szólítsa.

-Mondd Ed' meddig tartasz még fogva? És meddig viszel?
-Milyen rég nem szólítottál már így. -mosolygott.
-Ha elengedsz, újra a tiéd vagyok! Kérlek Edie. Te nem ilyen vagy!
-Hazudsz! Már megint hazudsz! -ordított, majd elment. „

Leila vizet, és kaját kért, Eduárd egy őrnek szól, hogy kapjon egy kis vizet. Eduárd elmegy, ekkor Leila már az őrtől kér segítséget, engedje el.

Megtalálták azt a romos épületet, ahol fogva tartotta Jenny-t Eduárd király. Jenny megemlíti, hogy Franciaországba is el akarta vinni Eduárd, de el tudott menekülni.

Közben, ugyan az az épület látható, Leila és Eduárd, csak éppen egy hátsó kapun távoznak. Észreveszik talán a mi macskáink? Vagy Leilát sikerül Franciaországba vinnie? Igen! Kocsiba ülnek, és elhajtanak.

Lina ötletel:
„*-Akkor bemenjünk? -kérdezte halkan, az eddig csöndes Melankolia.
-Ne! -Felelt Karolina. Ha most berontanánk, észrevennének… valószínűleg őrök is vannak… van egy tervem! -jelentette ki mosolyogva. Milyen messze van a reptér? -kérdezte.”

-Rendben akkor Spartacus, én, Mia és Lucy. Mia, te becsengetsz, és rosszullétet szimulálsz. Ha itt van Eduárd és Leila, akkor ki fog jönni. Amíg te Eduárddal vagy, mi a hátsó kapun berontunk, de előtte elhallgattatom az őrt. Ha szükséges Spar' betöri az ajtót. Bemegyünk. Kiszabadítjuk Leilát és Rohanunk a reptérre. Vadóc, Jenny, Melankolia, ti menjetek a reptérre, ha ott van Eduárd, akkor kell oda egy férfi is. Vadóc elintézi, a többiek meg kiszabadítják Leilát. Tiszta sor? -hadarta tovább Lina.”

Amikor Vadócék félúton voltak a reptérre, a repülőgép akkor szállt fel. Vadóc visszaindul a többiekhez. Mia csenget, de senki. Hát persze, mivel most mentek el repülővel! Betörnek az épületbe. Vadóc is odaért, és újra repülőtér! Odaértek. Valaki megszólítja Melankoliát. Egy új kari: Dodó! Ismerős a neve? Ez az a Dodó, aki miatt Mel’ „még mindig ki volt borulva”. Szállást kínál nekik az Eiffel toronyban. Igen, az Eiffel toronyban. Mia bámészkodni ment az ablakhoz, és kit látnak szemeim, vagyis szemei?! Eduárdot és Leilát, amint fel akarnak jönni, a lifttel. A többiek lefutottak a lépcsőn. Edu’ lelőtte azokat, akik kijöttek a liftből, majd gyorsan körbelődözött, és eltalálja Linát. Vadóc Lina haláláig vele maradt, a többiek pedig a 6.-ra mentek. Addig a többiek körbevették a szintet. Se le, se fel. Meglátják Eduárdot. Eduárd király „megadta” magát, ám ez csak csel lett volna, ha Vadóc bele nem lövi az egész tárat. Leila biztonságban van, és megismeri Jenny-t.

Érdekes, hogy Leila itt most szerintem meg sem érdemelné, pedig Jenny is segített megtalálni őt, Lina pedig meghalt miatta / érte. Lina egy jó karakter volt, ezért tűnik most utálatosnak Leila.

Vadóc kimegy a toronyból, taxiba száll, majd elindul a sivár utcákon át. Képzelődik, ahogy kell is, mindenhol Linát látja, ám ő elérhetetlen. Amikor órák múlva megtalálják Vadócot, egy városnevet mondogat: Baltimore, Baltimore. Mia érthetetlenkedik, Spartacus magyarázza neki, hogy Baltimore Lina és Vadóc közös megállapodása volt. Ha gáz van, tali Baltimore-ban. Leila / a kis dögnek még van pofája / felajánlja, hogy elmehetnek oda, azonban Vadóc ellenkezik, egyedül kell mennie. A többiek belemennek, de Vadóc tudtán kívül utána mennek. Hajóval. Egy új karakter, mellyel egy kicsit megismerkedhetünk, Betti, Vadóc azt hitte rá, sokszor, hogy Lina, de amikor „józan” volt Melankoliának látta, mert ő is fekete volt. És, mintha egy befejezést látnánk:

*3 hónap múlva, a macskák egy tengerpart melletti házban laknak, Baltimore-ban. Lucy elköltözött egy másik macskával. Melankolia és Dodó, újra összejöttek,  Leila gyermeket vár, Spartacustól. Ez a szerelmesek éve. Bár Vadócnak nem volt túl nagy szerencséje az utóbbi időben. A Lina-ügyet, "elfelejtették". Vadóc túltette magát, a történteken.”

Este egy puccos étterembe mentek vacsizni, ekkor:

„Leültek egy asztalhoz leadták a rendelést.
-Hé, az a macska nem olyan mint Lina?-mondta Vadóc.
-Még mindig nem tudsz tovább lépni!-mérgelődött Leila.
-De tényleg olyan! Nézd meg!-mutatott egy macska felé Vadóc.
-Azta! Tényleg olyan mint ő vagy ez csak a terhesség szüleménye?-bambult el Leila.
-Nem! Én is látom!-csodálkozott Spartacus.
-Lina!-rohant a macska felé Vadóc.”

Egy ok, amiért érdemes továbbolvasnunk. Lina mégis él! De hogy menekült meg, hiszen hasba lőtte Eduárd?!

-Azt hittem meghaltál!-mondta Vadóc majdnem sírva.
-Én sem tudom, hogy éltem túl!-zokogott Lina.
Majd a többiek körülvették őket és együtt örültek.
-olyan jó, hogy újra láthatunk Lina.  -Örült Spartacus is.-És hol laktál mostanában? -kérdezte Vadóc.-Egy fehér szobában ébredtem... -mondta Lina, visszamentem a hotelba, de nem voltatok ott. Sok idő telt el. Azután Baltimore-ba jöttem, mert ez volt a közös megállapodásunk.”

Na, de nehogy már leírjam az egészet! Kiderül Lina előtt is, hogy Leila terhes. Elkezdődtek a fájásai. Ápolót akarnak hozzá rendelni, de az drága. Pénzszerző körútra indulnak. Anoval, az utcamacskával ismerkedik meg Mia, aki egy mozdulattal 500 dollárt szerzett neki. A Mia által szerzett pénz elég volt, már jön is az ápoló. Megszülettek a kicsit. Pontosan 5. Leila felajánlja, hogy Mia elviheti őket sétálni. Az úton egy macska, és egy patkány jelenik meg. Gyanús alakok. Egy másik macska leütötte Miát, és a kicsiket elvitték. Mia később magához tért. A feje vérzett.

Közben a hotelben aggódni kezdenek utánuk. Elindultak a keresésükre. Vadóc megtalálta az üveget, amivel leütötték Miát. Véres volt. Reggel megtalálták Miát. A lány elmondása alapján Spar’ kiderítette kik lehettek a tolvajok. Mia sebe elég csúnya volt, de nem engedte, hogy kórházba vigyék. Lina is ismeri a rablókat, tudják, hogy hova kell menni. Vadóc nem engedi, hogy Lina is segítsen, a macskarablók veszélyességét tekintve, de Lina azzal érvel, hogy ez most nem róla, hanem Leiláról, és a kölykeiről szól. Itt már megint nagyon lehet utálni Leilát, mert Lina egyszer már majdnem meghalt miatta, most ki tudja, mi történik. Spartacusnak sikerül elkapnia Xyx Ügynököt, a patkányt. Később kiderül, megölte, de most még él, és a rablóbandát ki tudta csalogatni vele. Megadást szimuláltak. Lina későn szólt Sparnak, hogy csapda, és a tetőn is vannak még, akik meglőtték Spartacus lábát. Utána elmenekültek.

Közben Jenny és Mia Linát szidják, beszélik ki. De megjelenik az egyik tolvaj. Nem fogom beírni az egészet, csak részleteket, olvassátok el. :D :p

-De előtte másé, voltak. Az anyjuk, sír utánuk, égen-földön keresi őket. Hát nem aranyosak? –Próbál barátkozni vele Jenny
-De.
-Őket az anyjuk szülte, sokáig várt rá, hogy meglegyenek ezek az édes kis csöppségek. Hát miért nem adnád meg neki az örömöt, hogy tényleg övé legyen?
-Az én kölykeimet is elvették! –Ordított kissé síró hangon Ex”

És, hogy mi történik vele?

Exmoor most nem szól, rápillant a nyávogó cicákra, majd leteszi őket. Mia is csendben figyeli Jenny-t. Jenny gyorsan felkapta a kölyköket, és Mia mögé bújt. Mia elővett egy fegyvert.
-Fel a kezeket! –Ordít Mia, egy pisztollyal hadonászva Ex felé, de lelövi. „

A többiek odaértek a nagy durranására. Spartacus lábát nagyon (!) megroncsolta a lövés, de még mindig állt, és ment. Leila aggódását fejezi ki, ám ezt Spar’ nem szereti, ezért figyelmen kívül hagyja . A kicsik megvannak. Spartacus eszméletét veszti, így kórházba viszik. Addig Jenny, Mia és Lina gyalog visszaindulnak a szállásra. A babákat pedig Melre, és Dodóra bízták.  Lina vigasztalja Miát, aki nagyon össze van törve. Egy kis történetet mesél el, melyből az derül ki, hogy amikor először ölt, egy olyanra támaszkodott, aki csak átverte. Jobb ötletnek gondolják, ha ők is bemennek a kórházba. 1 óra műtés után kijön az orvos, és tájékoztatja őket, hogy sikerült a műtét.

 3 nap múlva Dodó és Melankolia bejelentik, összeházasodnak. Na, végre valami jó is! Na, de állj! Most éppen arról beszélnek, hogy nincs pénzük. Akkor hogyan lesz ebből esküvő? Dodónak van itt egy ismerőse, akinek egyszer megmentette az életét, és azzal viszonozza, hogy kifizeti az esküvőt.

Leila és Spar’ beszélik, hogy mi legyen a kölykökkel. Leila felmérgesedik, majd kiront a szobából, amint Spartacus Linát kezdi emlegetni. Hogy van képe erre?!

Egy eddig még nem látható, Vadóc-Dodó konfliktus is kerül a történetbe. Dodó feszengeti, miért nem házasodnak össze Linával. Vadóc szerint megvannak így, de Dodó azt hozza fel érvként, hogy így meg is csalhassa Vadócot. Erre Vadóc Dodónak ugrik. Lina és Melankolia próbálja szétfeszíteni őket, de sikertelenségük láttán Jenny egy vödör vizet borít rájuk, mely megteszi a hatását. Miután Lina megtudja, mit mondott róla Dodó, ő is neki készült ugrani, de Spartacus elkapta.

1 hét múlva lesz az esküvő. Melankolia már megtalálta a ruhát. Később Mel’ izgatottan rohan Dodóhoz, talált egy helyet az esküvőre, ám ahhoz repcsivel kell utazniuk, mivel Németországban van. Neuschwanstein kastély.

Jenny hátterét figyelhetjük meg.

-te jártál már ott Jenny? -kérdezte Melankolia 
-Igen! A nagyapám nagyon sok helyre elvitt még anno. Szinte a fél világot bejártuk kettesben. Aztán jött Eduárd… Később még meg akartam keresni őt, de azt mondták meghalt. -Egy kis könnycsepp gördült le”

Eljött az esküvő napja.

És egy újabb szál, Portugáliában! *___* Vajon ki lehet az? Egy új karakter?

Jeremy ajtót nyit. Majd puff! Leütötték! 
-Jeremy? Édesem, mi történt? -kérdez Lucy. 
Egy Szürke macska áll vele szemben, egy véres baseball-ütővel a kezében. Jeremy az ajtó előtt fekszik ájultan. 
Lucy-t is leüti.”

Nem, mert Lucy, és barátja, Jeremy az! És leütötték őket! Amíg az esküvő zajlik, addig ők egy poros pincében hevernek megkötözve. Addig Dodóék átvették a nászajándékokat, de egy, egy gazdátlan, címzetlen még maradt.

-Hát ezt a csomagot ki hozta? -kérdezte Mel' izgatottan. 
-Nem tudom. Nyissuk ki. -javasolta Dodó 
-Egy karkötő! -örvendezett Mel. 
-Ez Lucy karkötője! -szólalt meg kis gondolkozási idő után Spar. 
-Hogy lenne ez már Lucy karkötője?! Hiszen ő valahol Európában van! -Nevetett Melankolia. 

*Flashback*
Lucy még kislány. Belép az apja műhelyébe. 
-Mit csinálsz apa? -kérdezi a lány 
-Szia Lucy! Nézd, csináltam neked egy karkötőt! Ez egyedi, ilyen senki másnak nincsen. -mosolygott Spartacus 

*Vissza az esküvőre* 
-Én csináltam neki. -válaszolta Spar' 
-De hogy kerülhetett akkor ide? (…) -kérdezősködött Dodó.

Spartacus hívja Lucy-t telefonon. A telefon csak csörög a lakásukban, egy komódon. Nincs, ki felvegye. Leila nyugtassa őt, és egy számunkra eddig ismeretlen részletet mond: A kicsiket nevelőszülőkhöz viszik, holnap!

Portugáliában az ismeretlen férfi lelövi Jeremy-t, mondván rá, már nem lesz szükség.

Az esküvő után még egy buli is van. Táncolnak, Dodó beszédet mond, stb. Mia reggel korán felkelt, gondolta elmegy reggelihez venni kaját. Az ajtó előtt egy dobozt talált.

A földön egy ugyan olyan vörös bársonyos doboz volt, mint az esküvőn. Kinyitotta a dobozt. Önmagában remélte, hogy valami titkos hódolója küld ajándékokat. De csalódnia kellett. Egy krémszínű szőrcsomó volt benne. Pont olyan, mint Lucy-é.

Vadóc is kiment. Kiderül, hogy meg akarja kérni Lina kezét. Spar is észreveszi a dobozt. Kijelenti: amint elvitték a kicsiket, megkeresik Lucyt.

Portugália: Egy Ien nevű macskához szólt, a mi gonosztevőnk, egy újabb, ugyan olyan kinézetű csomagot akar vele eljuttatni a szállásukra.

Közben megvolt a könnyes búcsú a kölyköktől. Vajon fogjuk még látni őket?

Ien hívja az eddig névtelen barátunkat, hogy a csomag a helyén. Gúnyosan megjegyzi Lucy-nek, hogy apuci mát megkapta a csomagot.

*5 órával korábban* 
-Csak egy gyors vágás, és már lenn is van a füled. hidd el nekem, ha fészkelődsz akkor csak jobban fog fájni. Levágta Lucy fülét.

Na, ki nem tudja még, mi lehet az újabb csomagban?

-Mit akar még velem tenni? -És mit akar az apámtól? -sírt Lucy. 
-Hát nem mesélte neked? Miattad hagyott el engem! Pedig legjobb haverok voltunk. De jöttél te. És mindennek vége szakadt. de most meg fogtuk fizetni ezért. -kiabált Ray.”

„Haza”-értek. És, egy újabb csomagot találnak, mily meglepő, Lucy fülével! + egy levél!


"Most már elhiszed, hogy nálam van a lányod? Ha először észreveszed, nem kellett volna a fülét is levágni. Megmondom neki, hogy miattad csináltam. Már tudja, hogy milyen hűtlen ember vagy. Amikor a legnagyobb szükség lenne rád, elárulod a barátaidat. Emlékszel még Portugáliára? Hogyan is emlékezhetnél, hiszen már teljesen elfelejtettél. de én majd eszedbe juttatom. Csak gyere oda, és vissza kapod Lucy-t" 

Spartacus megnevezi végre: Adam „Ray” Raymond a neve.

-Ki ez a macska? -kérdezte Dodó. 
-Ray, Adam Raymond. A legjobb barátom volt. Portugáliában meghalt a menyasszonya. Lucy-t pedig akkor kaptam meg, amikor visszamentünk Spanyolországba. Ott éltem. De Lucy-t nevelnem kellett, és egy biztonságosabb helyre kellett vinnem. Akkoriban Németország tűnt a legbiztonságosabbnak.”

Kocsiba szálltak, és elhajtottak. Újra jön egy Flashback, arról a pillanatról, mikor Spartacus megkapta Lucy-t. Ezt a történet legelején láthattuk. Talán vége lesz? Odaérve Spar’ Linához fordul tervért, de azt lehurrogják. Végül úgy döntenek, hogy Spartacust beküldik. Spar’ számított arra, hogy beengedik. 007-as ügynökként mutatkozott be. A Portugáliai ügyüknél ez volt az azonosítója. Lina figyelmezteti a többieket, hogy senki se menjen utána. Még mielőtt Spar’ elindult volna, és kis kamerát, és hangvevőt tettek rá.
Spartacus próbálja Lucy-t kimenteni ebből a szorult helyzetből, de nem sikerül neki. Amint ezt hallják a többiek, úgy döntenek, mégis be kell menniük. Csupán két őr volt a ház előtt, Lina és Vadóc elintézték őket. Lina eléggé furcsa módon próbálta rábeszélni Ray-t, hogy engedje el Lucy-t.

-Ray! -Én tudom, most mit érez. -kezdi Lina a beszédét, magázva Ray-t. Engem is átvert már ez az alak. Engem is elárult, úgy mint magát. Amikor haldokoltam, csak úgy ott hagyott.cserben hagyott, amikor a legnagyobb szükségem lett volna rá. Ezért meg kéne bűnhődnie. 
-Meg kéne, de nagyon! 
-Lőjük le, Ray! azt a lányt, meg engedje el. ő ártatlan, az apjával ellenétben. „

Vadóc közben egy biztos ponthoz állt. Ray felemelte a fegyvert, és Spartacus felé célzott. Vadóc ezt látva meglőtte Ray-t, ám ő még az utolsó mozdulatával lőtt egyet. Lucy-t eltalálta. Egy szomorú búcsúzkodás után Lucy meghal. Mentőt hívtak, de már felesleges volt. A balul elsült mentőakció után egy újabb hotelbe mennek. Spartacus sétálni akar. Féltve őt, de elengedik. Később elindultak a keresésére, bár ez eredménytelennek bizonyult.

A kölykeihez ment. Kiderül, hogy már csak egy kölyök van ott, négyet elraboltak. Sietősen távozott. Hajnal volt, mire Spar megtalálta a hotelt. Leila számon kéri, hogy hol volt eddig. Mikor Spar’ megemlíti a kölyköket, Leila azt mondja, már nem az ő felelősségük.

A temetés egy olyan parkban történt, melyben 1 szál rózsa képviseli a városban született csecsemőket. Most már a halált is ez a liget képviseli. Spartacus beszédet mondott, ám ezt Mia telefoncsörgése törte meg.

Miután a földbe helyezték a két koporsót, Spartacus beszéde következett. 
-Lucy és Jeremy sírja található itt. Fáj, hogy nekem kell temetni a lányomat, és nem fordítva. Emlékszem, amikor megkaptam. Egy kis krémszínű szőrcsomó volt. Éppen akkora, hogy túlélje az elválasztást anyjától, akinek kiléte máig kérdéses. Sajnálatos, hogy nem ismerhette meg lányát. Lucy egy kis túlélő volt. Imádott a hegyekben túrázni. Nagyon jó harci képessége is volt. Szerette Jeremy-t, aki szintén egy kedves fiú volt. Mindent megtett volna Lucy-ért, de a lehetetlen neki sem sikerült. Nyugodjanak békében!

Mia közben egy régi rendőr kollégájával beszélt, aki segítséget kért tőle, egy másoló gyilkos ügyében. Aki Eduárdot másolja. Ez a történet is, mint minden kör bezárul, és előbb utóbb visszatérnek a mondatok, a helyek, a személyek…
Most kiderült, Mia régen rendőr volt! Azt válaszolja, később még visszahívja. Gárdonyban szállnak meg, a Hotel Nautis-ban. Amint felérnek a szobába, Mia elmeséli mi történt. A többiek beleegyeznek, és indulnak. Kivételesen nem kell országhatárt átlépniük.

Jack közli az eddig megtudottakat.

Folyt. köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése