Visszatérő, és említésre méltó karakterek

Visszatérő és említésre méltó karakterek!

1. évad


Eduárd Király: Régebben Leilával jártak, Olaszországban ismerkedtek meg, és Franciaországban szakítottak, mert Leila megismerte Spartacust. Ennek hatására lány macskákat gyilkol, persze az Olasz-Francia vonalon is végigviszi őket haláluk előtt. Amikor újra találkozik Leilával elrabolja, és Olaszországba, majd Franciaországba viszi. De nem nászútra, hanem, hogy megfizessen "bűneiért".

Jasper: Eduárd feketén élő fia. Az egyik oldalán egy vörös folt van. Emiatt  érzi úgy, hogy gyilkosnak született, mint az apja. Pszichopata. Fiatal korú. Balkezes. Áldozatait elrabolja, megerőszakolja, majd a kézjegye "bemutatása" után megöli őket. A fiatal lányokat a főút melletti járdára teszi ki, rajtuk a hamisított útlevéllel, hogy elvitte őket Olaszba.

Kamillah: Philadelphiában, majd Baltimoreban tevékenykedő kölyökrabló. Egy patkánnyal és néhány női rablótársával dolgozik együtt.

Xyx ügynök: Kölyökmacska-rabló patkány. Kamillah leghűbb társa.

Exmoor: Kölyök-rabló szervezet társa. Régen az Ő kölkeit is elrabolták, ezért állt be ő is a bandába. Mia később lelövi.

Apolló: Egy elmebeteg macska. Carlie, a barátnője elhagyta őt, és ez akkora nagy traumát váltott ki belőle, hogy a Carlie-ra hasonlító Linát, és az őt éppen feleségéül kérő Vadócot elrabolja, tévedésből.  Bedrogozza, és kínozza őket.

Adam Raymond: Spartacus régi legjobb barátja, és katonatársa. Spanyolországban éltek, és szolgáltak együtt a katonaságnál. Egy akció során, Portugáliában, Ray menyasszonya, Carol meghalt. Visszamentek Spanyolba, és Spartacus megkapta Lucy-t. Mivel ekkoriban háborús övezet volt az ország, elvitte lányát Németországba. Ray-nek ez nem tetszett, vigasztalásra lett volna szüksége, de Spar elment, hogy Lucy-t biztonságos helyen nevelje. Most tudomást szerzett arról, hogy Lucy Portugáliában van,  és elrabolta. Lucy ott, abban az épületben halt meg, ahol Carol. Ugyan Ray is ott halt meg, de a bosszú sikerült, most Spar is érzi azt, milyen volt anno Ray-nek...

Ien Carpenter: Ray küldönce, és barátja is egyben. Miután Ray-t megölték, hadsereget kezdett szervezni Spartacus ellen. Megölte Spar anyját, Mimi-t, hogy visszacsalja őt Spanyolországba. Ez sikerült is. Megfenyegette Spartacus-t, hogy 1 hét múlva mindent eldöntő, végső harc veszi kezdetét. Tehát csatát robbant ki. Meg is ütköztek, Spar csapata győzött, azonban Ien törlesztett...

Antonio: Ano, az utcamacska segített Miának pénzt keresni Leilának az ápolóra.

Jenny nagyapja: Jenny nagyapjával élt. Sokat utazgattak mindenfelé a világban. Eduárd egyszer elcsábította Jenny-t, ő pedig belészeretett, majd vele ment. Eduárd egyre többször verte Jenny-t, majd amikor el akarta hagyni őt, elrabolta, és elvitte Olaszországba. Franciaország előtt még sikerült elszöknie. Akkor vissza akart menni Jenny a nagyapjához, de azt mondták neki, hogy meghalt..

Jeremy: Lucy barátja, Tracy  apja. Amikor Lucy, már nem ment a csapattal Baltimore-ba, megismerkedett Jeremy-vel. Született is egy közös gyerekük, Tracy. Ray őt ölte meg először. Lucy mellé temették, Magyarországon.

Diego: Baltimore-ban él. Dodó egyszer megmentette az életét, hálája jeléül kifizette Dodó és Melankolia esküvőjét.

Tracy: Lucy és Jeremy kölyke. 2,5 hónaposan elküldték a szülei Sparékhoz, mert nem érezték magukat biztonságban. Melankolia a saját kölykeként nevelte, és tanítgatta, Spartacus azonban ellenszenves maradt vele. Egyszer az emberek megtalálták, és elvitték. Ekkor pót-anyukája és férje elhatározza, hogy gyerekeket szeretnének.

Mearay: Ő rabolta el Spar és Leila kölykei közül négyet. A betonra esett, és meg is halt menekülés közben.2. évad


Kíra: ...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése